Volwassenen

Er kunnen vele redenen zijn om naar een diëtist te gaan. Veel mensen denken bij een diëtist vaak aan afvallen maar een diëtist kan ook helpen om aan te komen bij ondergewicht of om gezonde eetgewoontes aan te leren. Daarnaast kan een diëtist vragen beantwoorden over een specifiek onderwerp, zoals voeding bij maag- darm klachten of gezonde voeding bij zwangerschap.

Een gezond eetpatroon zorgt ervoor dat je lekkerder in je vel zit. Ook kan een gezonde voeding preventief werken tegen een aantal welvaartsziektes en kan het een bijdragen leveren bij het verlagen van je bloeddruk, je cholesterolwaarden en natuurlijk je gewicht. Geen gekke diëten maar een paar simpele aanpassingen aan je huidige voedingspatroon in combinatie met meer beweging zullen er voor zorgen dat je lekker in je vel zit.

Vragen waarmee je terecht kan bij LOOSE FIT

Werkwijze

Een voedingsadvies is maatwerk, geen mens is het zelfde. Om tot een goed passend advies te komen heeft de diëtist veel informatie nodig over je huidige eet- en leefgewoontes. Deze gegevens worden tijdens de intake verzamelt. Tijdens het gesprek wat hier op volgt krijg je een zorgvuldig samengesteld voedingsadvies bestaande uit:

Begeleiding

Afvallen en gezonder eten Of je nou wilt afvallen, aankomen of gewoon gezonder gaan eten? Dan ben je bij LOOSE FIT aan het juiste adres. Je kunt bij ons terecht voor een eenmalig advies, individuele begeleiding en groepsbegeleiding. Wil je afvallen samen met je partner en/of kinderen? Ook dit is mogelijk. LOOSE FIT bied familiekortingen die kunnen oplopen tot wel 50% per persoon. Neem voor meer informatie contact op via het contactformulier of stuur een e-mail naar info@loose-fit.nl.

Workshops

Naast individuele en groepsbegeleiding biedt LOOSE FIT leuke workshops over actuele onderwerpen op het gebied van voeding en inspirerende rondleidingen in supermarkten in Dronten en omgeving. Hou de home page goed in de gaten of volg LOOSE FIT op facebook om op de hoogte te blijven van het laatste nieuws.