Sporters

Voeding is naast training een belangrijke factor voor het behalen van goede prestatie. Voeding heeft veel invloed op het herstel van je lichaam en je prestatie vermogen. Zonder goede voeding zal je nooit het maximale uit je zelf kunnen halen. LOOSE FIT helpt je om beter te gaan presteren. Met kleine aanpassingen in je voeding kan je je kracht, snelheid en uithoudingsvermogen verbeteren. Daarnaast zorgt een optimale lichaamssamenstelling er voor dat je beter kunt presteren.

Vragen die een diƫtist kan beantwoorden

Werkwijze

Voedingsplan sporters

Een sportdiƫtist maakt een individueel voedingsplan afgestemd op jouw leefstijl, doel en trainingsschema. Hierbij wordt ook gekeken naar de duur en intensiteit van de trainingen en het gewenste lichaamsgewicht. Iedere sport stelt namelijk andere voedingseisen. Een voedingsadvies van LOOSE FIT bestaat uit:

Workshops

Naast individuele adviezen geeft LOOSE FIT ook presentaties over sport en voeding. Wil je bij jou club ook een leuke opmaat gemaakte presentatie over voeding. Neem dan contact op via het contactformulier of stuur een e-mail naar info@loose-fit.nl.