Kinderen

Wie zegt dat gezond en lekker eten niet samen gaan? LOOSE FIT maakt gezond eten voor je kind een feestje. Leuke opdrachten en simpele recepten moedigen je kind aan om gezonde eetgewoontes aan te leren. Een paar kleine veranderingen kunnen soms al een enorm verschil maken.

Werkwijze

Voor een succes volle begeleiding is het belangrijk dat zowel ouder als kind bij het proces worden betrokken. Bij het opstellen van een advies wordt dan ook zo goed mogelijk rekening gehouden met de wensen en voorkeuren van zowel ouders als kind. Het advies bestaat uit de volgende onderdelen:

Begeleiding

Eetgewontes kinderen Ongemerkt nemen kinderen veel gewoontes over van mensen uit hun omgeving. Daarom bied LOOSE FIT naast individuele begeleiding ook familiebegeleiding en groepsvoorlichtingen. Neem voor meer informatie contact op via het contactformulier of stuur een e-mail naar info@loose-fit.nl.

Workshops

Ook worden er regelmatig leuke workshops georganiseerd door LOOSE FIT, afgestemd op de interesses van kinderen. Daarnaast zijn er voorlichtingen voor ouders over verschillende actuele onderwerpen. Hou de home page goed in de gaten of volg LOOSE FIT op facebook om op de hoogte te blijven van het laatste nieuws.